Network error again

11

Hey, 

after the Hotfix 0.6.3b i'm getting NETWORK ERROR again.


logfile says:


2017-09-21 20:29:56.956 (  13.152s) [            11D8]      SparksManager.cpp:685      0| Backend connection timed out

2017-09-21 20:29:56.956 (  13.152s) [            11D8]      SparksManager.cpp:489      0| Disconnected from the backend


so its probably a Database Problem on Serverside?!


anyway...


I tried the usual stuff:

Registry Key

redownloading

verifying files

.

.

.


Kinda annoying

This post was edited 272 days ago by blitz666
Store Page
Share
11 comments
Network error again
Your Thoughts? Please login to place your opinion. Not a member yet? Register here and now!
162 days ago

I've got the same problem at the same time. Sent every logfile to the support months ago. Still the bug remains... I can't enter the game from september 2017.

265 days ago

Well die increased connection time did not fix the problem ;)

267 days ago
We have increased the connect time now for easier connections - we are looking into the issue nevertheless. Thanks for your report!
267 days ago

Bumping up the Thread so it stays on Top of the Hub...

268 days ago

Really Neocore?

No Confirmation?

No Acknoledgement?

Just Ignorance?

For a recurring Problem not only in Inquisitor Martyr?

WOW!


269 days ago
+1
Posted by Calida 269 days ago

I am suffering the same problem, thx for creating the bugreport!


BTW: Where do you find the log file?

Hey, its found in:

C:\Users\[username]\Documents\NeocoreGames\Warhammer Martyr\log.txt

269 days ago
+1
blitz666

I am suffering the same problem, thx for creating the bugreport!


BTW: Where do you find the log file?

This comment was edited 269 days ago by Calida
269 days ago

well i did open a mantis issue


http://old.neocoregames.com/mantisbt/view.php?id=2104


turns out that at least one other guy got the same problem and we probably narrowed it down to a dead route somewhere to the login-server thats hosted in the amazon cloud.

270 days ago

yeah, well, and here i thought writing in the bug report section on the developers site was exactly the right place to put it.

270 days ago

Have you logged the issue with support? More likely to get a response...

271 days ago

So, one day later. Still the same problem. 


2017-09-22 19:19:08.811 (  41.742s) [             134]     MenuMainWindow.cpp:1147     0| User reconnecting to backend.
2017-09-22 19:19:14.167 (  47.103s) [             E64]      SparksManager.cpp:685      0| Backend connection timed out
2017-09-22 19:19:14.167 (  47.103s) [             E64]      SparksManager.cpp:489      0| Disconnected from the backend


Guess that means i will give it a rest for some days/weeks now.