Network error after 0.1.4 patch

10

I am unable to login now with todays patch, it keeps saying network error when i try to reconnect

This post was edited 1 year 247 days ago by Thanatos2
Store Page
Share
10 comments
Network error after 0.1.4 patch
Your Thoughts? Please login to place your opinion. Not a member yet? Register here and now!
1 year 245 days ago
Sejanus1
Try verifying your game cache then restarting steam as an admin.


The process i followed before finally resolving this was first I did the registry edit suggested, then I verified my game cache in steam, then i closed and re-opened steam, starting the executable as an administrator and it started working again.

1 year 247 days ago
Checking it out right now. make sure to not use launch parameters.
1 year 247 days ago
Megapull
no launch parameters on my end
1 year 247 days ago

Thanks, we are looking into it ASAP - but bear in mind that it's the weekend so we may or may not have to wait a bit for the fix.

1 year 247 days ago
Megapull
No problem, it is an alpha after all
1 year 247 days ago

Try this:


If you can't log in, do this:

  • Exit the game
  • Hit Win+R
  • Type in regedit and hit Enter
  • Navigate to HKEY_CURRENT_USER/SOFTWARE/NeocoreGames/Warhammer
  • Delete everything there
  • Restart the game
1 year 247 days ago
Megapull

Tried that, didn't work unfortunately.

1 year 247 days ago

Thanks for being quick with the reply. We'll get to work.

This comment was edited 1 year 247 days ago by Megapull
1 year 247 days ago
Megapull
Well interesting, I just closed and re-opened Steam and now its working again
1 year 246 days ago
Megapull
I've tried both solutions listed here and still having this issue.