Értékelés, javaslatok, plusz ivory skin kód?

0

Az ivory skinhez nem kaptam kódot csak egy levelet hogy majd áprl 26.án jelenik meg a játék akkor kaphatok kódot mindezt április 31-én kaptam.

Több mint 30 óra után a tapasztalataim:
Egy végig vitel van benne de a plusz endgame még nincs artúrig van meg.

Bug:
Bugból kevésbe futottam de volt 1-2 kellemetlenebb pl. elindul a képernyő egy irányba mintha be lenne ragadva valamelyik kamera billentyű de nincs. Ilyenkor minden kamera gombot nyomni kell és újra vissza kapom a kamera irányítást, ami kelemtlenebb néha a hősök a csata kezdetén kint ragadnak a harc területéből volt hogy a pálya megkezdésénél is kint ragadt a pályáról.
Lancelotnak a teljes hangja hiányzott az összes vele kapcsolatos küldetésen.

Ami nem tetszett vagy keveslettem:
Kicsit keveselltem a zenéket és hangokat, beszédeket főleg a karakterektől. Sok az ismétlés.
A varászlatok és átkok kevesek lehetne több variáció.
Muszáj kivágni hősöket nem lehet cserélgetni a feltörekvő és az aktív slotok között. (Hiába korlátlan a feltörekvő hely ha automatikusan az aktívat feltölti a rendszer a megszerzet hősökkel utána már ki kell rúgni hogy felhozhass egyet mert vissza nem engedi tenni.)
Morgana pályájának balansza! (Gyakorlatilag ez az agy pálya nehezebb mint az egész game!) 200-as életű mordred kivételével másokat 3 ütésből megölő megszállottak rögtön a pálya elején vagy 6an körbe vesznek...
Nem tudom van-e még ilyen pálya mert óhit zsarnok kombó ment le, most kezdtem egy keresztény igazságosat lehet itt is van ilyen.
A magyar fordítás sajnos teljes csőd néhol google fordító szint...vagy nincs is fordítva pl. a 4. act jó része.


Ami tetszett:
A sztori!
A karakterek kellően változatos személyiségjegyűek valamint lehet őket szeretni és utálni is szóval tényleg mások.
Alapvetően Dagonet vagy hogy hívják,  morgana, és mordred anyjával mentem eddig ők jöttek be a legjobban skillek és személyiségek közül is. A vörös lovag csalódás volt bár ő only zsarnok tehát várható volt egy igazi tahó. XD
 A játék mechanika egyszerű de működik nem agyszebész hit chance számolgató game mint egy xcom de pont ettől a casual rétegnek is játszható.
Pár skill kimagaslóan fun pl a pajzs támadás ahogy felökleli az ellent vagy a 2 kezes kard hentelés de a szentségtelen föld és mordred anyjának az extrém nagy területre ható Vilám gömbje is fun.Összegezve:
Hangulatos nyilván nem tökéletes de pl a martyrnál kiforrottabb játék látszik ennyit számít ha nem multira meg ladderekre építenek ha nem amihez értenek a sztori orientált single gamekhez.
Apropó ebbe a játék mechanikába akár egy wh40kt is simán fel lehetne húzni akkár egy terminátoros 4 fős osztagok terén vagy space marineba.Vagy akár Van Helsing érába is mehetne ott aztán emberek gépek szörnyek bármi mehetne a csapatba.
Gondolom skinek lesznek még dlcben mert simán lehetne minden karakternek többféle akár hit vagy moralitás alapján akár csak a kardot, fejszét skinezni...stb.

Share
0 comments
Értékelés, javaslatok, plusz ivory skin kód?
Your Thoughts? Please login to place your opinion. Not a member yet? Register here and now!