Another serious bug with Hunt with the Flagship

10

Completed all objectives fine, I talk to the guy at the end, it all appears to complete ok, but it actually doesn't... I get the pop up for the new clue, but the new clue isn't on there if you click into it. And when I click exit and go back to the ship, there's no rewards, no loot from the mission and I'm still at the same point.  And this is definitely after completing it properly, not getting any failure messages, as I've destoryed all the objectives and kept the teleport beacon safe.

I've tried doing other random missions and they complete fine and give rewards. It's only this one that doesn't work. Tested it 4 times now. Which unfortunately means I can't progress the campaign at all currently...

Store Page
Share
10 comments
Another serious bug with Hunt with the Flagship
Your Thoughts? Please login to place your opinion. Not a member yet? Register here and now!
349 days ago
Chapter of One
Managed it on the 2nd try, still with the Invis NPCs, but this time on completion Grexus' interaction marker was up and I was able to get completion. Turned persistant corpses all the way to 0, not sure if it made a differance or if I was just fortunate this time.
349 days ago
Just ran into a wall on this mission as well, got the invis NPCs about halfway through, now standing back on Grexus' target marker but theres no completion trigger or way for me to interact with him, so...
350 days ago
Megapull
Yup, ran through it and fine now. Thanks :)
350 days ago
IainG10

Anyone had any joy with resolving this yet? Oh hang on just saw the fixed, will go try again then.

This comment was edited 350 days ago by Bootae
350 days ago
+2
Fixed.
350 days ago
Same here, Crusader with Demoliton armour, i complete the mission but i don't get credit for it
350 days ago
Posted by IainG10 351 days ago
I am also suffering this bug; playing a Crusader in Assault armour if that helps
This is happening to my Assassin as well. Parts of her model are rendered and other parts aren't. The mobs also become invisible except for some which might have one accessory/weapon rendered. 


I am able to clear all three objective nodes but when I return to Graxus, it fails to register that I have returned to him and it's just a big invisible party with a bunch of rifles milling about.

350 days ago
i have same bug except i get insane graphical errors. all models are  messed up. please help!
351 days ago
Same... 
351 days ago
I am also suffering this bug; playing a Crusader in Assault armour if that helps