Psyker

3

1. When you equip an Armor with a additional slot, the slot in the UI remains grey:

2. The mouseover text for the icons in the right corner shows the wrong text (text for the fifth, instead for the sixth Skill):Store Page
Share
3 comments
Psyker
Your Thoughts? Please login to place your opinion. Not a member yet? Register here and now!
4 years 168 days ago
Sylusier
Yeh... i agree
4 years 169 days ago

Sziasztok! 

28. szintű Psykerrel vagyok, feltűnt szett egynél, fegyvercserénél hogy nem változott a power rating. Visszacseréltem, semmi. Átváltottam szett kettőre kivettem a fegyvereket és a signumokat csökkent a power, vissza mentem szett egyre, szintén kivettem a szignumokat onnan is. Majd elkezdtem mindent vissza pakolgatni, szett egyre és kettőre is és láttam hogy sorrendtől függően, összevissza számolja a powert, illetve valamikor az egyes szett vagy kettes szett fegyverét, valamikor pedig az eggyes szett vagy kettes signumét nem adja hozzá vagy levételnél nem vonja le a teljes értékből. Olyan kombinációt nem találtam sajnos hogy mindent összeadjon. 900 felettinek kellene lennem, de csak max 802-re tudtam kihozni rakosgatással. Ez elég idegesítő, főleg úgy hogy erre épül az egész játék szisztéma. Elveszi a kedvem az amúgy remek játéktól. Még egy kis apróság: Dualshock 4-el játszok, skill aktiválás hajlamos beragadni, azaz ha lemegy a cooldown magától aktiválja a skillt. Bármelyiknél előfordul amelyiket legutóbb használtam. Ezt, a menübe be-ki lépés viszont azonnal megoldja azaz nem a DS gombja ragad be (ráadásul nem is ugyanazon gombon lévő skillekről van szó).  Psykernél túlcsordulás miatt néha kicsit szívat.

4 years 170 days ago
I recently played through the campaign with the psyker and a HUGE glaring problem 

made the process frustrating to say the least


Every time you click on a Lore object or enter a cut scene before a boss fight all your Buffs are stripped leaving you ill prepared for the events after the cut scene given the lengthy cool-downs on most abilities.


This losing all buffs happens every time the psyker suffers a knockback or stun also, which may be intentional

being a "concentration" issue.

But if that's the case why don't psyker abilities simply state they require concentration?.


Lastly, The Symbiote rune clearly states that it "shares" buff with the rest of your party, currently it grants a single member of your party the buff and you don't get it yourself. 

This is an interesting mechanic in itself, but please... if this is how itt's going to work please reword the rune......